Україна, 53211, Дніпропетровська обл.,
м. Нікополь, вул. Комсомольська, 9
Тел./факс: +38 05662 5-15-17, 5-05-17
Моб.: +38 099 029-98-42, +38 067 417-41-08
E-mail: sooi@ua.fm

Нікопольска міська громадська спортивно-оздоровча організація інвалідів "Аква"

Новини

Круглий стіл: "Міжвідомча співпраця - умова успішного започаткування послуги раннього втручання в м.Нікополь".

001

12.06.2018 р. за ініціативою ГО "Ангел дитинства" (м. Дніпро (Дніпропетровська регіональна платформа "Батьки за раннє втручання в Україні" ) та ГО "Жити по-справжньому" (м. Нікополь) в приміщенні КЗ"Інклюзивно-ресурсний центр" у межах реалізації проекту "Міжвідомча співпраця - умова успішного започаткування послуги раннього втручання в м.Дніпро і Дніпропетровськогму регіоні" ( проект фінансується ЄС в межах і як невід"ємна частина спільного проекту HealthProm (Великобоританія), ВГО "Національна Асамблея людей з інвалідністю України (НАІУ), БФ "ЮНІСЕФ", БФ "Інститут раннього втручання (БФ ІРВ) було проведено круглий стіл на тему: "Міжвідомча співпраця - умова успішного започаткування послуги раннього втручання в м.Нікополь".


Метою заходу було визначення проблем та можливих шляхів їх подолання при створенні передумов для запровадження міждісциплінарної сімейно-центрованної комплексної державної допомоги дітям раннього віку з порушеннями розвитку, інвалідністю та ризиком їх виникнення та їх сім"ям, спрямованої на розвиток дитини та нормалізацію життя родини у громаді і суспільстві.

На зустрічі були присутні:
заступник міського голови Нікопольської міської ради Коник О.В., начальник відділу освіти і науки НМР Селютіна О.М., директор нмц відділу освіти і науки Лиховицька Г.В. начальник відділу охорони здоров'я Сукач А.Г., головний лікар КЗ" НЦПМСД" Горяна В.В., завідуючий клініко-діагностичним відділенням Нікопольського пологового будинку Таран В.Л., головний лікар КЗ" Нікопольський пологовий будинок" Білик Л.В., міський педіатр Ролдугіна Ю.А., логопед КЗ"Нікопольська міська психоневрологічна лікарня" Іваненко Е.О., директор "ЦСССДМ" Грицик О.Ф., начальник відділу сім'ї, молоді та позашкільної освіти управління гуманітарних питань Кулішова Т.О., спеціалісти бюджетного відділу промисловості та розвитку малого та середнього бізнесу управління економіки, фінансів та міського бюджету НМР Рак Л.О. та Вояковська Н.В., начальник відділу внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю Яницька А.А., психолог Нікопольського територіального центру соціального обслуговування Шкурко Г.В., представники КЗ"ННРЦ"Ніка"ДОР Донець І.В. та Федчишина Н.Є., депутат НМР Юхно М.С., керівник БФ" Дітям Нікополя" Горбаненко М.М., голова ГО"Тільки Вперед" Мухін В.О., головуючий в м.Нікополь ГО"Всеукраїнська мережа"Вільні люди" Білов О.В., голова та член СООІ"АКВА" Сєров А.С. та Назаренко Л.П., журналіст ІЦ"Репортер" Рехлицька П.О., журналіст ГО"Прихист" Щученко М.Ю., активні батьки дітей з інвалідністю Гапич Т.М., Зикова Л.Г., Леонова Г.В., Шубіна Н.М., ЗМІ НМР та звісно господарі КЗ"ІРЦ" НМР директор Кітенко Л.В., практичний психолог та модератор круглого столу Воронцова Ю.П. та інші провідні фахівці.


На круглому столі обговорювались важливі і насущні питання по впровадженню послуги раннього втручання і інклюзії у м. Нікополь та Дніпропетровському регіоні. Обговорювались труднощі і досягнення на шляху впровадження послуги раннього втручання у місті і пропонувались рішення у межах співпраці між відомствами. Батьки поділилися своїми труднощами й проблемами з фахівцями. Фахівці в свою чергу пояснювали можливості вірішення запитів батьків. Зустріч була плідною і корисною для всіх присутніх. Учасники виявили бажання і надалі співпрацювати в напрямку впровадження послуги раннього втручання у місті.

Висловлюємо подяку усім присутнім за зацікавленість та співпрацю!

001 002 003 004 005 006 008 009